Ministar Cappelli na obilježavanju Dana grada Požege i svečanom otvorenju hotela Princess u Jastrebarskom

Slika /AA_2018_b-fotke/logos/mint2018_1.jpg

Ministar turizma Gari Cappelli, u ponedjeljak, 12. ožujka 2018. godine posjetit će Požegu i Jastrebarsko, gradove koji imaju važnu ulogu u razvoju cjelogodišnjeg turizma u kontinentalnom dijelu Hrvatske. U Požegi, povodom obilježavanja Dana grada i Grgureva, ministar Cappelli sudjelovat će na svečanoj sjednici Gradskog vijeća. Sjednica Gradskog vijeća održat će se u ponedjeljak, 12. ožujka 2017. godine, s početkom u 11 sati u Gradskom kazalištu Požega.

Dan grada Požege obilježava se već 330 manifestacijom Grgurevo. Riječ je o jedinstvenom običaju Požežana kojim se svake godine obilježava spomen na pobjedonosnu bitku izvojevanu nad Osmanlijama na brdu Sokolovcu iznad Požege pod vodstvom fra Luke Ibrišimovića Sokola.
 
U nastavku, ministar Cappelli posjetit će Jastrebarsko gdje će prisustvovati svečanom otvorenju luksuznog hotela Princess ****.  Svečano otvorenje hotela smještenog uz istoimeni kongresni centar u gospodarskoj zoni Jalševac održat će se u 19 sati.
 
Riječ je o investiciji vrijednoj 70 milijuna kuna, a hotel visoke kategorije ima 82 moderne sobe i 11 apartmana, restoran, bar, vinoteku, wellness centar s grijanim bazenom te brojne druge sadržaje.

Najave