HrvatskiMinistar turizma Gari Cappelli na otvorenju Istria Gourmet Festivala 2017. te u obilasku gradilišta hotela Park i marine u Rovinju

ROVINJ, 30.10.2017.

Ministar turizma Gari Cappelli u ponedjeljak, 30. listopada 2017. godine otvorit će u Rovinju kongres Istria Gourmet Festival s početkom u 10:00 sati u hotelu Lone (Ul. Luje Adamovića 31, Rovinj).

U nastavku programa, ministar Cappelli, zajedno sa svojim suradnicima, u 11:10 sati obići će gradilište hotela Park i marinu (M. Ronjgova bb, Rovinj). Izjave za medije predviđene su u 11:45 na ulasku u gradilište (cestom za Monte Mulini hotel s gornje strane).

Istria Gourmet Festival jednodnevni je festival koji se ove jeseni održava treći puta po redu, a s ciljem upoznavanja s novim svjetskim trendovima u kulinarstvu kao i potenciranjem daljnjeg razvoja istarske enogastronomije. Kroz niz vrhunskih predavanja i show cooking renomiranih chefova ovjenčanih Michelinovim zvjezdicama, Istria Gourmet Festival prigoda je za korisno druženje sa svjetskim imenima i razmjenu iskustava. Festival organizira Turistička zajednica Istarske županije u suradnji s hotelskom tvrtkom Maistra iz Rovinja.

Kalendar najava

Aktualno