HrvatskiJesen u kontinentalnoj Hrvatskoj glavna tema novog tipTravel magazina

ZAGREB, 14.9.2017.

Jesenska ponuda kontinentalnih hrvatskih destinacija glavna je tema novog broja tipTravel magazina, digitalnog i interaktivnog online magazina o turizmu i putovanjima, koji na 24 stranice donosi preporuke za putovanja u Zagreb, Zagrebačku, Bjelovarsko-bilogorsku i Požeško-slavonsku županiju te u Nedelišće.

Osim kontinentalnih, magazin predstavlja i destinacije primorske Hrvatske - Nacionalni park Krku, Vodice, Bašku Vodu i Dubrovačko-neretvansku županiju u koju poziva čitatelje da krenu putem Staze mističnih stećaka te upoznaju tu vrijednu kulturno-povijesnu baštinu.

Od UNESCO baštine predstavljena je Mediteranska prehrana, a od trendova ekonomija doživljaja - velika razvojna prilika i za hrvatski turizam. Od inozemnih su destinacija predstavljeni Brugge i Gent - romantični srednjovjekovni gradići nedaleko Bruxellesa.

Podsjećamo, tipTravel magazine izlazi u izdanjima na hrvatskom, engleskom i njemačkom jeziku svaka tri mjeseca te je svim čitateljima besplatno dostupan za čitanje.

Sva izdanja magazina moguće je pronaći na svjetskoj platformi za digitalna izdanja Issuu.com, kao i na iOS Newsstand aplikaciji, koju je moguće besplatno preuzeti u AppStoreu.

Putem aplikacije je, zbog niza interaktivnosti, omogućen još kvalitetniji doživljaj čitanja, a sve poveznice na magazin se nalaze i na web stranici: www.tiptravelmagazine.com

Kalendar najava

Aktualno