HrvatskiMinistri Cappelli i Dalić na otvorenju 50. Međunarodnog sajma obrtništva i poduzetništva

CELJE/SLOVENIJA, 12.9.2017.

Ministar turizma Gari Cappelli prisustvovat će u utorak, 12. rujna uz potpredsjednicu Vlade te ministricu Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta Martinu Dalić na otvorenju 50. Međunarodnog sajma obrtništva i poduzetništva – MOS, u Celju, na kojem se Republika Hrvatska predstavlja kao prva zemlja partner.

Svečano otvorenje Međunarodnog sajma obrtništva i poduzetništva – Celje 2017 održat će se s početkom u 10.00 sati u Modroj spilji na celjskom sajmu (Dečkova cesta 1, Celje, Slovenija), a nakon čega će se u 11.15 otvoriti i hrvatski paviljon (Paviljon H), gdje su smješteni izlagači iz Republike Hrvatske, zemlje partnera.

Na sajmu se očekuje više od 1.700 izlagača iz 40 zemalja te više od 128.000 posjetitelja. Republika Hrvatska će se predstaviti u montažnom paviljonu H na ulazu u Celjski sajam. Posjetitelji, ali i sudionici sajma te zainteresirani gospodarstvenici će kroz raznoliku ponudu proizvoda, od tradicionalnih do tehnološki najinovativnijih, koje će predstaviti tridesetak izlagača, steći uvid u ponudu hrvatskog gospodarstva, što će zasigurno rezultirati brojnim novim poslovnim kontaktima i suradnjama. U sklopu predstavljanja Republike Hrvatske, predviđen je i bogat i raznovrstan program koji uključuje: poslovne susrete, međunarodna predstavljanja, okrugle stolove i panel diskusije.

U pripremi hrvatske izložbe, uz Ministarstvo turizma aktivno sudjeluju Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta, Hrvatska gospodarska komora, Hrvatska turistička zajednica te Hrvatska obrtnička komora (HOK) kao glavni organizator.

Kalendar najava

Aktualno