HrvatskiHrvatski turizam: Bloger iz Dubaija zaprosio djevojku na Plitvičkim jezerima

ZAGREB, 14.7.2017.

Hrvatska turistička zajednica (HTZ) tijekom prvih šest mjeseci ove godine organizirala je studijska putovanja za 348 predstavnika medija, od kojih 32 blogera. Među njima je i iz Dubaija, Vivek Kukreti (blog http://incelinasheels.com/), koji je tijekom devet dana obilazio hrvatska odredišta u društvu djevojke Nishe Celina, također blogerice (blog http://incelinasheels.com/) i svoje sestre Nadije Khan.

Ovi su blogeri u Hrvatsku stigli u svojem aranžmanu, no Hrvatska turistička zajednica im je, u suradnji s NP Plitvička jezera, dala potporu, jer je Kukreti odlučio zaprositi svoju djevojku Nishu upravo ovdje, u zaštićenom biseru hrvatskog turizma koji i ove godine privlači posjetitelje iz cijeloga svijeta.

Poslije uspješne prosidbe, Vivek Kukreti  i Nisha Celina nastavili su s razgledom parka, nakon čega su se okušali u vožnji ziplineom „Pazi Medo“ u Rudopolju, a valja dodati kako su, tijekom boravka u Hrvatskoj, obišli i Zagreb, Dubrovnik, Split, Zadar, Makarsku te ostala odredišta.

„Hrvatska je prekrasna zemlja s očuvanom prirodom. Kada smo vidjeli fotografije na Instagram profilu „Croatia full of life“,  nismo mogli odoljeti i odlučili smo obići što više, i sada znamo, sigurno se vraćamo u Hrvatsku sljedeće godine“, poručili su blogeri iz Dubaija.

Podsjećamo, Glavni ured Hrvatske turističke zajednice, u okviru promidžbenih aktivnosti prihvata studijskih putovanja stranih novinara, organizira i studijska putovanja blogera, u suradnji s predstavništvima HTZ-a u svijetu te sustavom turističkih zajednica. Tijekom 2016. godine, u organizaciji Hrvatske turističke zajednice, našu je zemlju posjetilo 594 novinara i 65 blogera, a osnovni cilj studijskih putovanja je što bolje predstavljanje Hrvatske kao poželjnog cjelogodišnjeg turističkog odredišta.

Kalendar najava

Aktualno