Hrvatski  \\  Vijesti  \\  Najave  \\  Ministar Cappelli u Opatiji

Ministar Cappelli u Opatiji

OPATIJA, 30.6.2017.

Zbog aktualnosti problematike kadrova za turizam i ugostiteljstvo u Republici Hrvatskoj ministar turizma Gari Cappelli, u petak, 30. lipnja 2017. godine održat će radni sastanak s dekanicom i upravom Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija.

Uz navedenu temu, raspravljat će se o programima edukacije Fakulteta koji za cilj imaju unapređenje kompetencija kadrova u hrvatskom turizmu, te o mogućnostima mapiranja istraživačkih tema koje su značajne za hrvatski turizam, a na kojima Fakultet može angažirati svoje istraživačke potencijale.

Izjave za medije održat će se u 11:30 sati u dvorani II. Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija (Naselje Ika, Primorska 42, p.p. 97, 51410 Opatija).

Nakon radnog sastanka na Fakultetu, ministar će u 12:00 sati u povodu Dana ACI-a (koji se obilježava 1. srpnja) posjetiti ACI marinu Opatija u Ičićima (Liburnijska cesta 7A, Ičići) gdje će obići brod Nautičke patrole Jutarnjeg lista. Cilj ljetne akcije Nautičke patrole kojom će se obići 33 marine i izraditi anketa među 1100 nautičara je utvrđivanje i uspoređivanje kvalitete usluga marina u cilju unapređenja kvalitete hrvatskog nautičkog turizma.

Kalendar najava

Aktualno