HrvatskiMinistar Cappelli u obilasku preuređenog hotela Villa Magdalena u Krapinskim Toplicama

KRAPINSKE TOPLICE, 28.6.2017.

Ministar turizma Gari Cappelli, povodom završetka investicije proširenja i rekonstrukcije Hotela Villa Magdalena u Krapinskim Toplicama, obići će preuređeni hotel i održati konferenciju za novinare u srijedu, 28. lipnja 2017. godine u 12.00 sati, u Hotelu Villa Magdalena (Mirna ul. 1, Krapinske Toplice).

Radovi na obnovi i proširenju započeti 2016. godine odnose se na: izgradnju 15 novih smještajnih jedinica u kojoj svaka soba ima jacuzzi s termalnom vodom u dnevnom boravku; dvije prostorije za seminare i manje kongrese; proširenje wellness i spa na najvišoj etaži hotela te obnovu i proširenje restorana i terase, u što je ukupno investirano 2 milijuna eura.

Hotel Villa Magdalena prvi je hotel kategorije 4* u Hrvatskom zagorju i Krapinskim Toplicama otvoren 2009. godine. Tri godine zaredom, 2012., 2013. i 2014. proglašen je najboljim malim kontinentalnim hotelom u Hrvatskoj u sklopu projekta Hrvatske turističke zajednice Turistički cvijet – kvaliteta za Hrvatsku. Uz to, hotel je osvajao mnogobrojne nagrade i priznanja posebno iz područja gastronomije. Villa Magdalena se preuređenjem pozicionira kao poželjan odabir i za različite mice aranžmane što će znatno pridonijeti cjelogodišnjoj turističkoj ponudi kontinentalne Hrvatske.

Konferenciji za medije, uz ministra Cappellija, prisustvovat će direktor Hotela Ivan Petrović, načelnik Općine Krapinske Toplice Ernest Svažić te župan Krapinsko-zagorske županije Željko Kolar.

Kalendar najava

Aktualno