HrvatskiNajbolji hoteli opatijskih Milenij hotela i šibenskog Solarisa u novom brandu AMAdria Park

OPATIJA, 9.6.2017.

Novi hotelski brend koji će biti uveden ove godine, a obuhvatit će pet najboljih hotela grupacije Milenij hotela u Opatiji i još tri hotela Solaris Resorta u Šibeniku te druge dodatne sadržaje  - AMAdria Park, predstavljen je u četvrtak na  sjednici Gospodarskog vijeća HGK Županijske komore Rijeka.

Po riječima voditelja korporativnih komunikcija Milenij hotela Ivana Sarajlića, osmišljen je novi brend koji će promicati obiteljske vrijednosti i tradiciju. AMAdria Park ima u sezoni ukupno 1600 zaposlenih, 1500 soba i 11000 četvornih metara kongresnih kapaciteta. Sarajlić je kazao da će i drugi objekti, u skladu s novim ulaganjima, ulaziti u novi brand, kao i dodatni sadržaji.

Sarajlić je od većih ulaganja ove godine istaknuo ono u novootvoreni kongresni centar u Šibeniku i uređenje Konferencijskog parka „25/7“ u Opatiji. Rekao je da je opatijski Hotel Milenij posve obnovljnen te da je sada na zavidnoj razini.

Milenij hoteli u vlasništvu imaju 6 luksuznih hotela kategorije 4 i 5 zvjezdica u Opatiji. Dio su grupacije Ugo grupa, koju pored Milenij Hotela iz Opatije čine Solaris Beach Resort u Šibeniku i Vranjica Belvedere, kamp i apartmansko naselje u u Seget Vranjicu u blizini Trogira te Milenij hotels management. (Hina)

Kalendar najava

Aktualno