HrvatskiMinistar turizma na predstavljanju turističkog projekta Four Seasons – Resort and Private Residences

SESVETSKI KRALJEVEC, 13.6.2017.

Ministar turizma Gari Cappelli sudjelovat će na predstavljanju turističkog projekta Four Seasons – Resort and Private Residences, koje će se održati u 19.30 sati u Sesvetskom Kraljevcu, Dugoselska ulica 102, 10361 Sesvete-Kraljevec (utorak, 13. lipnja 2017.).

Tom će prilikom biti predstavljeni modeli smještajnih jedinica i stvarna replika jedne od hotelskih soba koje će biti izgrađene u sklopu turističkog projekta u uvali Brizenica, nedaleko od Starog Grada na otoku Hvaru. Riječ je o projektu koji će se realizirati u suradnji investicijske banke Arqaam Capital i svjetski poznatog lanca luksuznih hotela Four Seasons Hotels&Resorts.

Osim ministra Cappellija na predstavljanju će prisustvovati i suosnivač i izvršni direktor banke Arqaam Capital Dennis Wijsmuller te direktor hotelskih operacija Four Seasons za tržište Europe, Bliskog Istoka i Afrike Simon Casson.

Realizacija projekta izgradnje luksuznog turističkog kompleksa na otoku Hvaru vrijedna gotovo milijardu kuna započet će do kraja 2017. godine kroz koju će se otvoriti 320 novih radnih mjesta. Investitor Arqaam Capital, u suradnji s Four Seasons Hotels&Resorts ima u planu izgradnju 240 smještajnih jedinica s oko 800 kreveta, a što uključuje hotel s 120 soba te 70-ak luksuznih vila i apartmana. Uz smještajne kapacitete, kompleks će obuhvaćati i brojne popratne sadržaje za odmor i rekreaciju poput bazena, spa i fitness centra, nekoliko restorana, kafića, barova i butika, kao i prostorije za konferencije i bankete.

Kalendar najava

Aktualno