HrvatskiMinistar turizma Gari Cappelli u Ujedinjenim Arapskim Emiratima 31. svibnja i 1. lipnja

DUBAI, 31.5.2017.

SVIM REDAKCIJAMA

Povodom uspostave dnevne direktne veze između Zagreba i Dubaija, ministar turizma Republike Hrvatske Gari Cappelli će 31. svibnja i 1. lipnja 2017. godine službeno boraviti u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, u Dubaiju.

Tom prilikom, ministar će se, 31. svibnja, u sjedištu kompanije Emirates, susresti s predsjednikom Uprave Timom Clarkom s kojim će razgovarati o važnosti uvođenja izravnog leta Zagreb – Dubai za dodatni razvoj turizma i hrvatskog gospodarstva. U nastavku dana, ministar će održati sastanak s izvršnim direktorom jedne od najvećih korporacija zdravstvenog osiguranja na svijetu - CIGNA, Jai Vermom s kojim će razgovarati o mogućnostima zajedničke suradnje u sferi zdravstvenog turizma.

U četvrtak, 1. lipnja, ministar će doputovati iz Dubaija u Zagreb inauguracijskim letom kompanije Emirates. 

Svečani doček leta održat će se u četvrtak, 1. lipnja 2017. godine u 11.00 sati u međunarodnoj zračnoj luci Franjo Tuđman, Zagreb (izlaz 28, u prostoru za odlaske).

Kompanija Emirates od 1. lipnja uvodi izravne dnevne letove između Zagreba i Dubaija tijekom cijele godine. Zrakoplov tipa Boeing 777-300EU sa 364 sjedala povezivat će Hrvatsku posredno s 80-ak država u Aziji, Australiji, Africi i na Bliskom Istoku, što predstavlja veliki značaj za snažnije turističko pozicioniranje Hrvatske na dalekim tržištima.

Za upite i informacije vezane uz doček inauguracijskog leta kontaktirajte Moranu Tuškan (Media Val) na 091 540 7890 ili  na: morana.tuskan@media-val.hr

Kalendar najava

Aktualno