HrvatskiMinistar turizma na sastanku s ključnim predstavnicima turističkog sektora i na otvorenju nacionalne akcije HGK „KUPUJMO HRVATSKO“

SPLIT, 26.5.2017.

Ususret početka glavnog dijela turističke 2017. godine, ministar turizma Gari Cappelli će, u petak, 26. svibnja 2017. godine u Splitu, u Hotelu Park, s početkom u 12.00 sati održati radni sastanak s ključnim predstavnicima turističkog sektora Republike Hrvatske.

Izjave za medije predviđene su za petak, 26. svibnja 2017. godine, u Hotelu Park (Hatzeov perivoj 3), ispred dvorane Grand Park B, u 13.30 sati.

Na sastanku će biti predstavljen dosadašnji tijek, ali i očekivanja od nadolazećeg dijela turističke godine te će ključni dionici u turizmu razmijeniti mišljenja i ideje o tome kako dodatno unaprijediti kvalitetu usluge i ponude u turizmu, ali i razmotriti inicijative kako otkloniti eventualne postojeće poteškoće kako bi dodatno doprinijeli uspješnom nastavku ove turističke godine.

Na sastanku će uz ministra sudjelovati dionici turističkog javnog i privatnog sektora Republike Hrvatske, odnosno predstavnici udruga u turizmu, turističkih agencija, zračnih luka, hotelijera, privatnog smještaja, ugostitelja, javnih ustanova, predstavnici komora, županijskih turističkih zajednica, nacionalnih parkova, crvenog križa, itd.

Prije sastanka, ministar će sudjelovati na svečanom otvorenju nacionalne akcije Hrvatske gospodarske komore „KUPUJMO HRVATSKO“, koje je predviđeno u 11.00 sati na Rivi u Splitu.

Kalendar najava

Aktualno