Hrvatski17. sjednica Turističkog vijeća Hrvatske turističke zajednice

ZAGREB, 25.5.2017.

POZIV ZA MEDIJE 

Pozivamo vas na 17. sjednicu Turističkog vijeća Hrvatske turističke zajednice koja će se održati 25. svibnja 2017. godine (četvrtak) u 14,30 sati, u Glavnom uredu Hrvatske turističke zajednice, Iblerov trg 10/IV., Zagreb.

Na dnevnom redu sjednice će, osim informacije o tijeku sezone i stanju na tržištima, biti i prijedlog Odluke o raspisivanju natječaja za rukovodeća radna mjesta u predstavništvima/ispostavi Hrvatske turističke zajednice u inozemstvu, kao i prijedlog Odluke o imenovanju Povjerenstva za evaluaciju kandidatura pristiglih u okviru navedene natječajne procedure. Na sjednici će se raspravljati i o prijedlogu Odluke o razrješenju voditelja ispostave Hrvatske turističke zajednice sa sjedištem u Münchenu te o prijedlogu Odluke o preseljenju ureda predstavništva Hrvatske turističke zajednice iz Frankfurta u Berlin.

Članovi Turističkog vijeća će na sjednici raspravljati i o prijedlogu Odluke o reorganizaciji predstavništva Hrvatske turističke zajednice u SAD-u te o prijedlogu Odluke o načinu odobravanja marketinških, PR i srodnih projekata.

Uz članove Turističkog vijeća, sjednici će prisustvovati ministar turizma Gari Cappelli te direktor Glavnog ureda Hrvatske turističke zajednice Ratomir Ivičić.
 

Kalendar najava

Aktualno