HrvatskiMinistar turizma na svečanoj dodjeli godišnje nagrade „Zlatna penkala”

MALI LOŠINJ, 16.5.2017.

Ministar turizma Gari Cappelli sudjelovat će u utorak, 16. svibnja na svečanoj dodjeli godišnje nagrade „Zlatna penkala” koja će se održati u Malom Lošinju s početkom u 19.00 sati, Hotel Bellevue, Čikat ul. 9).

Nagradu „Zlatna penkala“ Hrvatska turistička zajednica, po 13. put, dodjeljuje najboljim turističkim novinarima za objavljeni materijal o Hrvatskoj na inozemnim tržištima i to u kategorijama za najbolji tiskani materijal (časopisi, novine), za najbolji TV, radio i online materijal i za najbolju blog objavu. Time se ističe vrijednost profesionalnog pristupa pisanju o Hrvatskoj u stranim medijima te je u konačnici to prigoda za zahvalu predstavnicima medija na doprinosu u promidžbi hrvatskog turizma u svijetu. Kroz projekt „Zlatna penkala“ omogućuje se kontinuirana suradnja i informiranje inozemnih medija o hrvatskom turizmu i samoj regiji koja je domaćin dodjele.

Uz ministra turizma Garija Cappellija, te nominirane novinare iz 15 zemalja, na svečanoj dodjeli nagrade prisustvovat će i direktori predstavništava HTZ-a te brojni predstavnici iz turističkog sektora. U organizaciji svečane dodjele nagrada „Zlatna penkala“ osim Hrvatske turističke zajednice, sudjeluju i Turistička zajednica Kvarnera te turističke zajednice Malog Lošinja i Opatije kao suorganizatori.

Kalendar najava

Aktualno