HrvatskiMeđunarodna konferencija „Krajobraz-krajina-pejzaž: Krajobrazna arhitektura i turizam"

ROVINJ i PULA, 24.4.2017.

Hrvatsko društvo krajobraznih arhitekata ima čast pozvati vas na Međunarodnu konferenciju „Krajobraz-krajina-pejzaž: Krajobrazna arhitektura i turizam, Rovinj-Pula, 2017.“ Ova jedinstvena međunarodna konferencija na području Hrvatske, održava se u Rovinju i Puli, od 24.4. do 27.4.2017.

Skup je otvoren za širu javnost, a od strukovne zajednice za krajobrazne arhitekte, arhitekte, građevinare, sociologe, urbaniste, ekonomiste, bankare i sve sudionike koji sudjeluju posredno ili neposredno u planiranju, projektiranju i održavanju turističkih destinacija. Ključni govornici predstavit će turističke objekte svojih država, a očekuju se renomirani predavači iz Hrvatske, Engleske, Slovenije, i Srbije.

Konferencija se održava pod visokim pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske, gradova Rovinja i Pule, Istarske županije, veleposlanstava Republike Slovenije, Republike Srbije, Ministarstva turizma, Ministarstva graditeljstva i prostornog uređenja, turističkih zajednica Istarske županije, grada Pule, Arheološkog muzeja Istra i Nacionalnog parka Brijuni.

Kalendar najava

Aktualno