HrvatskiMinistar Cappelli otvara turistički sajam PLACE2GO

ZAGREB, 17.3.2017.

Ministar turizma Gari Cappelli svečano će otvoriti turistički sajam PLACE2GO, u petak, 17. ožujka 2017. u 11 sati (Arena Zagreb, Ulica Vice Vukova 8).

Međunarodni sajam PLACE2GO namijenjen je prezentiranju drugih zemalja hrvatskom tržištu, a ove godine po šesti put otvara svoja vrata posjetiteljima. Tijekom proteklih godina sajam je posjetilo gotovo 70 tisuća posjetitelja, a do sada je publici svoju ponudu predstavilo više od 800 izlagača.

S obzirom na tematiku ovog sajma ministar Cappelli će iskoristiti ovu priliku kako bi vidio novosti u razvoju i ponudama drugih turističkih destinacija.

Sajam PLACE2GO ove godine se održava od 17. do 19. ožujka, a okupit će više od 180 izlagača iz više od 20 zemalja svijeta te se očekuje više od 10 tisuća posjetitelja. Među zemljama koje se ove godine na sajmu predstavljaju prvi put su Makedonija, Rusija i Italija, uz već one od prije poput Indonezije, Tajlanda, Kanade, Turske, Indije, Austrije, Njemačke, Velike Britanije, Belgije, Srbije, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Mađarske, a na sajam se vraćaju i Tunis i Malezija.

Bit će tu i brojni hrvatski izlagači, hotelijeri, turističke agencije, regije i drugi, a novost je i studijski posjet sajmu i Zagrebu brojnih novinara iz svijeta, odnosno iz nekoliko egzotičnih zemalja, Tajvana, Malezije, Japana, Koreje i Turske.

Kalendar najava

Aktualno