HrvatskiMinistar turizma Gari Cappelli u Moskvi na turističkom sajmu MITT

ZAGREB, 14.3.2017.

Ministar turizma Gari Cappelli službeno boravi u Rusiji, povodom održavanja međunarodnog turističkog sajma MITT u Moskvi, na kojem se predstavlja i turistička ponuda Republike Hrvatske.

Ministar Cappelli će 14. ožujka sudjelovati na službenom otvorenju sajma te na štandu Hrvatske turističke zajednice održati briefing s predstavnicima ruskih medija na temu aktualnosti turističke ponude Hrvatske za 2017. godinu. Ministar Cappelli također će se tijekom boravka u Moskvi susresti s predsjednikom Saborskog odbora u ruskoj Dumi Mikhailom Vladimirovichem Degtyarevim.

U srijedu, 15. ožujka ministar Cappelli će sudjelovati na sastanku ruskog udruženja turističkih agencija i turoperatora – ATOR, na koji su dolazak potvrdili TUI Rusija, Coral, Paks, Ruski Express. U nastavku dana, ministar će se sastati s zamjenicom ruskog ministra kulture, zaduženom za turizam Allom Manilovom s kojima će razgovarati o zajedničkim aktivnostima s ciljem dodatnog jačanja turističkog prometa iz Rusije.

Sajam MITT je vodeći i najveći turistički sajam u Rusiji, koji se održava od 1994. godine. Prošle je godine na sajmu sudjelovalo dvije tisuće izlagača iz gotovo 200 zemalja svijeta te ga je posjetilo 28 tisuća ljudi. Ove godine sajam se održava od 14. do 16. ožujka, a zemlja partner je Španjolska.

Kalendar najava

Aktualno