HrvatskiInterreg Mediterranean 2014.-2020. - Nacionalni info dan

ZAGREB, 20.1.2017.

Program transnacionalne suradnje INTERREG MEDITERRANEAN 2014. - 2020. promiče suradnju i razmjenu iskustava među partnerima, s ciljem jačanja kapaciteta za pametan i održiv rast, poticanja ekonomije s niskom razinom ugljika, razvoja energetske učinkovitosti, zaštite i promicanja prirodnih i kulturnih resursa Mediteranskog područja te razvoja multilateralnih institucionalnih okvira kako bi se zajedničkim rješenjima odgovorilo na zajedničke izazove. U programu sudjeluje trinaest država s mediteranskog područja.

Drugi poziv na dostavu projektnih prijedloga bit će otvoren od 30. siječnja 2017. u 12:00 sati do 31. ožujka 2017. u 12:00 sati. Poziv je otvoren za modularne projekte, a bit će ograničen na više razina (prema tipu projekata i specifičnim ciljevima za koje se može prijaviti). Više informacija o projektnoj tipologiji i arhitekturi može se naći u Priručniku za program, poglavlje 2.

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova EU, u suradnji sa zajedničkim tajništvom Programa, organizira nacionalni info dan, kako bi upoznavali potencijalne prijavitelje sa sadržajem i ograničenjima drugog poziva te ih pripremili za prijavu na natječaj.

Radionica će se održati 2. veljače 2017. s početkom u 9:30h u Hotelu International (Miramarska 24, Zagreb), a detaljan raspored može se naći na stranicama Ministarstva za regionalni razvoj i EU fondove. Potrebno je prijaviti se putem prijavnog obrasca, najkasnije do 31. siječnja 2017. 

Kalendar najava

Aktualno